Patsianta Law Office

Loading

+30 24210 36850 info@patsianta.gr
Greek English

EXPERTISE

EXPERTISEEXPERTISEEXPERTISEEXPERTISEEXPERTISE

Η Κίρκη Πατσιαντά  είναι δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής.

Παρέχει νομικές υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Τομείς Ενασχόλησης και Έρευνας:

Σύστημα ΕΣΔΑ, Διεθνές Δίκαιο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Ενωσιακό Δίκαιο, Ψηφιακά Δικαιώματα, Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Δίκαιο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δικαιώματα του Καταναλωτή, Δίκαιο της Τέχνης, Διοικητικό Δίκαιο, Αστικό Δίκαιο

 

Ειδικότερα,

Αναλαμβάνει υποθέσεις ιδιωτών ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

 

Συνεπικουρεί συναδέλφους σε υποθέσεις που σχετίζονται με τα δικαιώματα του ανθρώπου, ιδίως αναφορικά με την επίκληση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ενώπιον των εθνικών δικαστηρίων στην Ευρώπη και την προετοιμασία προσφυγών ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

 

Αναλαμβάνει υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται εξειδικευμένα  με την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού offline και online.

 

Αναλαμβάνει τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου και τα δικαιώματα του παιδιού στο πλαίσιο της διαμόρφωσης σχετικών πολιτικών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

 

Παρέχει νομικές συμβουλές και αναλαμβάνει υποθέσεις που σχετίζονται με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το δίκαιο ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Παρέχει νομικές συμβουλές και αναλαμβάνει υποθέσεις που σχετίζονται με το διοικητικό και αστικό δίκαιο. 

 

Παρέχει νομικές συμβουλές και αναλαμβάνει υποθέσεις που σχετίζονται με πωλήσεις έργων τέχνης.